Top

We hebben allemaal zowel onze bijzonderheden, hier dan ook zes random weetjes over mij!

Zoals elke reiziger je zal vertellen zit ‘m het in de details als je plekken of mensen leert kennen. Toen ik dit online reismagazine startte, besloot ik om zo eerlijk en open mogelijk te zijn, naar mezelf toe en ook over mijn visie van reizen. Dit betekent dan ook dat façades niet aan de orde zijn. Dus wie ben ik? Wel ik zou je een gedetailleerd overzicht kunnen geven van mijn levensweg vanaf het kleuterklasje, maar ik denk dat jullie, mijn geweldige lezers, een beter idee zullen krijgen van wie ik echt ben door deze random interessante feiten.

TravelRebel

(Voor meer details ben ik er zeker van dat je hier en daar wel wat opvangt in mijn andere verhalen, foto’s en blogs! Maar geniet voorlopig al van deze excentrieke feitjes!)

 1. Ooit, tijdens het populairste festival in België (nee, niet Tomorrowland.. ik heb het dan over Rock Werchter), stond ik helemaal vooraan in de Marquee tent, me rot te amuseren. Allemaal goed en wel tot ik opeens ontdekte dat ik mijn flip-flops moest verloren zijn in het publiek.. Dus wat deed ik? Ik sprong omhoog natuurlijk! Ik sprong omhoog en kwam vast te zitten tussen twee gigantische, sterke jongens (beter bekend als ‘kleerkasten’), wat betekende dat mijn voeten de grond niet meer raakten (klopt, zo druk zijn die concerten). Probleem opgelost! Dus ik denk dat het duidelijk is dat ik graag vlakbij het podium sta om als een zot te dansen tussen de andere enthousiastelingen. Wil je me graag eens uit de bol zien gaan en schreeuwen “Da’s mijn liedje, da’s mijn liedje!”, zet dan gewoon No Problem van Chase & Status op. Ik neem dan ook geen verantwoordelijkheid op voor alles wat daarna gebeurt. Ik ga all-in, altijd.
 2. Op een dag checkte ik in bij een hostel in Berlijn, een allesbehalve aangename ook. Ik kon me absoluut verliezen in deze miserie toen ik maar geen deftig onderdak kon vinden. Maar op die avond ben ik voor het eerst in mijn leven alleen naar een concert gegaan, een optreden van Sunset Sons, en ik was er helemaal weg van! En raad eens hoe lang ik uiteindelijk in die hostel gebleven ben? ZES WEKEN. Yes, ik kom best wat rare situaties tegen maar al bij al maak ik er altijd het beste van.
 3. Volgens mijn mama wou de 3-jarige Charlotte altijd één specifieke cartoon zien. Nu het rare daaraan was dat het een Tsjechische was, genaamd Krtek, waar ik dan ook geen woord van verstond. Het doet me nog steeds lachen als ik denk aan de zieke peuter versie van mezelf schreeuwend:” ‘t Molletje, mamaaaa, ‘t Molletje”! Hoe grappig ook, ik denk dat dat de eerste keer was dat ik besefte dat we niet dezelfde taal moeten spreken om elkaar te verstaan. (En nu ik er aan denk, de mol in de cartoon ontdekt ongewone plekken en ontmoet vreemden, allemaal in een poging om zijn zieke vriendje te helpen. Misschien had het dan toch wat meer impact op me dan ik voorheen dacht!)
 4. Ook al ben ik een echte reiziger in mijn hart, er is één specifieke plek waar ik naar verlang, een plek die ik nodig heb; Heist, een dorpje aan de Belgische kust. Zoals je weet, probeer voluit te leven en heb ik het dan ook bijna altijd heel druk. Toch heb zelfs ik af en toe even de nood om te verdwijnen en weer op te laden in alle rust en daar is geen betere plek voor dan Heist. Ik lig er gewoon uren in de zetel, starend naar de zee.. en dat verveelt nooit. Er is een liedje dat me doet denken aan dat gevoel van absolute tevredenheid: Ludovico Einaudi’s Una Mattina van de film The Intouchables. De eerste keer dat ik die film zag was hier en ik schrijf deze woorden ook hier. Dit liedje, deze film en deze plek zullen altijd een speciaal plekje in m’n hart hebben.TravelRebel
 5. Geuren waar ik van hou zijn o.a. kamille, verbena/ijzerhard en citroen.
 6. Hoewel ik vele favoriete liedjes heb die te maken hebben met reizen, zijn dit mijn top vijf favoriete liedjes die gaan over gevoelens:
  1. Sultans of Swing van Dire Straits
  2. Youth van Daughter
  3. Good Riddance (Time of your life) van Green Day
  4. The River van Bruce Springsteen
  5. Lips van The XX

Tot zover dit intens deelmomentje van de dag! Ik ben er snel weer met een nieuwe post. Zoals altijd, laat gerust een berichtje achter of stuur me een vraag. Tot de volgende!

TravelRebel

post a comment