Top

“Reizen is niet wat we doen, het is hoe we zijn.”

Team TravelRebel

Net zoals solo reizen een geweldige ervaring is, is het delen van ervaringen nog beter. Daarom is het TravelRebel het werk en plezier van een team van bijna 10 mensen. We zijn altijd op zoek naar de beste ervaringen in duurzaam toerisme, regeneratief toerisme, verantwoord toerisme, sociaal reizen en reizen voor vrouwen. Ieder van ons heeft zijn eigen rol in het verhaal dat we vertellen. Sommigen van ons blinken uit met de magie van copywriting, fotografie, filmbewerking of sociale media trends. Maar we hebben allemaal hetzelfde doel: nog lang en gelukkig reizen op een duurzame planeet. Lees mee en volg onze reis.

Een deel van team TravelRebel in Polen

 Charlotte

Charlotte is de oprichter van Travelrebel. Wil je weten hoe haar leven tot nu toe is geweest? Dat legt ze graag zelf uit. Charlotte: “Hoe mijn leven er tot nu toe uitzag? Wel, ik heb in het buitenland gestudeerd, gewerkt in de bedrijfswereld, liefgehad met heel m’n hart, een bedrijf opgestart (of 2!) en heel veel onvergetelijke avonturen beleefd in andere landen. Ik heb gereisd en risico’s genomen voor zolang ik het me kan herinneren en op de ene of andere manier heb ik die levensvisie kunnen behouden, zelfs nu ik volwassen ben.”

“Zeggen dat mijn eerste verre reis me sterk beïnvloed heeft is een understatement. Het heeft me simpelweg veranderd. Sinds dan heeft het unieke karakter en de authenticiteit van elke plek me veranderd (in goeie zin, hoop ik!) en ik verlang elke dag meer en meer naar die kennis en groei. Elke morgen staar ik naar mijn gemarkeerde wereldkaart, obsessief zoekend naar mogelijke routes, reisverhalen lezen en vliegtickets opzoeken… allemaal in de zoektocht naar meer speciale ervaringen.

Charlotte

Wat is ons doel met TravelRebel?

Allereerst hopen we dat dit platform jou kan inspireren om anders naar de wereld te kijken, en de wereld respectvol te behandelen. Ontdekken en groei gaan hand in hand en we hopen dat onze verhalen en ervaringen kunnen helpen om jouw voetafdruk net iets kleiner te maken, waar je ook gaat.

Dus…. Welkom trouwe TravelRebel! Samen kunnen we duurzaam reizen en onze horizon verbreden door bewust nieuwe plekken te ontdekken (en in dat proces ook onszelf). Hier vieren we het vinden van schoonheid in dat wat als lelijk wordt beschouwd, luisteren naar ons innerlijke stem, dapper zijn en altijd onze dromen volgen!

Want denk eraan, we hebben maar een kans in dit crazy avontuur genaamd ‘leven’. Dan maken we er maar een goeiken van.

TravelRebel logo