Top

Als er één ding is dat ik over mezelf moet vertellen, is het dat ik absoluut niet stil kan zitten. Ik ben constant bezig met meerdere dingen tegelijk. Maar ik vind het niet erg – in feite, ik verkies het zelf. Het is zeker geen geheim dat ik graag ontdek. Ondanks de huidige situatie doe ik het nog steeds, zo vaak mogelijk. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om erop uit te gaan – dat ben ik! En in dit proces vind ik niet alleen nieuwe plekken, ik ontdek ook nieuwe stukjes van mezelf.

Hier zijn enkele tips en tricks om wat verkenning in je dagelijks leven op te nemen!

Ga eropuit zonder een bestemming in gedachten

Het onbekende … iets waar ik van hou. Nieuwe plekken, nieuwe ontdekkingen, nieuwe ervaringen, nieuwe situaties, nieuwe wegen, nieuwe verhalen: I LOVE IT ALL. Herhaling en routine zijn niets voor mij. Ik vind het leuk wanneer iedere dag er anders uitziet. Dus, wat is het beste plan hiervoor? Om er geen te hebben! Hoor me uit: ga gewoon op pad zonder een vast schema en bestemming en kijk waar je terechtkomt. Wees niet zenuwachtig. Ik garandeer je dat er een hele nieuwe wereld voor jou opengaat!

Sta op voor de zon

Ik begin mijn dagen vroeg. Als klein meisje was ik een vroege vogel en dat ben ik nog steeds.. Ik ben ook graag in de eerste plaats productief. Dus zodra ik opsta, maak ik een wandeling in mijn buurt met Oscar (mijn hond). Dit is echt een van mijn favoriete momenten van de dag, iets wat ik van harte aanbeveel! De stilte, het licht dat zich net over de lucht begint te verspreiden, de absolute stilte… al deze factoren komen samen om dit de beste tijd voor reflectie en inspiratie te maken. En met dat uit de weg, kun je de hele dag open hebben voor allerlei andere dingen. Win-win!

Maak slimme kledingkeuzes

Omdat ik de hele dag onderweg kan zijn, hecht ik veel belang aan de kleding die ik draag. Ik vind het prettig om me zo comfortabel mogelijk te voelen, zodat ik elk ongemak kan vermijden. Hierdoor ben ik constant op zoek naar leuke, makkelijke en praktische duurzame items. Wat raad ik aan? North Face! Ik weet dat ik hun uitrusting al eerder heb genoemd, maar laat me het nog een keer doen, want het is echt geweldig. Ik heb onlangs het nieuwe regenjasje uit hun nieuwe collectie gekocht en ik ben verliefd! Bekijk het zeker, want je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Leer jezelf kennen

Deze vreemde tijden zijn ideaal om niet alleen onderweg te zijn, maar ook om jezelf te vinden. In normale omstandigheden zijn we zo verwikkeld in de sleur van het leven dat we vergeten uit te rusten en te resetten. We springen constant van hier naar daar. Nu, dat leven staat op pauze, dus waarom zou je niet weer één worden met jezelf? Waarom zou je niet opnieuw kennis maken met de echte jij? Waarom denk je niet diep na over wie je bent, wie je wilt zijn en wat je wilt bereiken? Ja, dit kan een stimulerend en moeilijk iets zijn om te doen, maar je kunt er zoveel van leren. Mijn advies? Doe het alsjeblieft … er zit een enorme groei in voor jou.

Pak nieuwe hobby’s op

Omdat alles de laatste tijd veranderd is, kunnen we niet langer al onze normale dagelijkse bezigheden uitvoeren. Maar maak je geen zorgen, want er is zoveel dat we kunnen doen! Ik heb een aantal dingen opgepikt die ik al leuk vond, maar die voorheen geen prioriteit hadden. Mijn tip: doe hetzelfde! Ideaal om bezig te blijven en, nog belangrijker, om van de kleine dingen te genieten, voegt echt veel kleur en dimensie toe aan het leven.

Inspiratie nodig? Koken, sporten, knutselen, schilderen, schrijven, mediteren… je kunt zelfs je eigen kaarsen maken! Echt, de lijst is eindeloos. Er zijn zoveel mogelijkheden om deel te nemen. Ik kan je beloven dat je er geen spijt van zult krijgen.

Dus, dit zijn nu mijn tips en trickcs om te ontdekken en jezelf betrokken te houden tijdens deze gekke tijden. Laat je innerlijke creativiteit de vrije loop, verken met overgave en blijf veilig. We krijgen één leven … dus laten we het echt leven, rebellen!

post a comment