Top
Duurzame cadeaus voor vaderdag

“He doesn’t always say I love you

But I can hear him loud and clear”

Voor velen zijn bovenstaande woorden uit het liedje “Not All Heroes Wear Capes” zeer herkenbaar. Want papa’s staan niet altijd gekend voor de vele woorden maar toch weet of voel je aan dat ze er echt voor je zijn.

Even snel naar de drankencentrale om papa zijn favoriete drank, een etentje in zijn favoriete restaurant organiseren,… Uiteraard zijn dit allemaal top ideeën voor Vaderdag maar wat als we vertellen je het nu met een personal touch en duurzaam kan aanpakken?


Om aan onze papa’s te laten tonen we hun weinige woorden begrijpen en zo hard appreciëren stellen we graag lekkere, creatieve maar ook praktische cadeaus voor met steeds een touch van local shoppen en bedrijven die dit ook duurzaam aanpakken.

Ontdek hier onze tips voor duurzame cadeaus voor Vaderdag.

Duurzame cadeaus voor vaderdag

Omer

In het pittoreske Bellegem – deelgemeente van Kortrijk –  bevindt zich de brouwerij van het welbekende bier Omer.

Bij een goed biertje hoort uiteraard een goed verhaal, reeds 5 generaties lang wordt de voornaam Omer van vader op zoon doorgegeven. Op die manier bedankt de vader zijn zoon voor de bierbrouwkunst en het voordragen van de erfenis.

Nu geeft Omer jou de kans om jouw papa te bedanken en deze Vaderdag extra speciaal te maken met een limited edition cadeaubox!
In deze box zitten 2 fles OMER, 33cl, 1x OMER 75cl, limited edition retro glas en om het nog persoonlijker te maken is er ruimte voorzien om een persoonlijke boodschap voor jouw papa te schrijven.

Om je papa een gepersonaliseerde – en uiteraard lekkere – Vaderdag te geven kan je terecht in de supermarkt of speciaalzaak in de buurt!

Kadeco

Bij Kadeco kan je allerlei cadeau’s laten personaliseren en voor Vaderdag hebben zij speciaal  de handen in elkaar geslagen met de brouwerij ‘Het Aerts Paradijs’. Hierdoor werken twee lokale ondernemingen in Beringen samen!

Vanaf nu heeft papa zijn gepersonaliseerde bierstaander en deze hoeft niet leeg aan te komen, hier komt Het Aerts Paradijs in the picture! Je kan ervoor kiezen een mix van drie bieren – door hen gebrouwen – bij te bestellen.

Bestel zeker en vast op tijd! Leveringen zijn mogelijk binnen de landsgrenzen van ons Belgenlandje maar je kan ook afhalen in Beringen.
Oh ja, last but not least:  Bier drink je met verstand! Ook de papa’s 😉

De Streekboetiek – Lokaal én duurzaam cadeauDe Vlaamse Ardennen, pracht en praal om door te rijden. 

Naast wandelingen door het heuvelachtige landschap zorgt De Ronde van Vlaanderen elk jaar voor prachtige beelden van de regio.

Maar buiten al deze schoonheden bevat de regio ook veel kleine ondernemers met lekkere en talrijke streekproducten, dit van kaas tot zelfs gin! ‘De Streekboetiek’ bevindt zich in het mooie Herzele en zijn naar deze ondernemers op zoek gegaan zodat zij een groter publiek kunnen aanspreken.

Neem een kijkje op hun pagina, je vindt er zeker en vast iets wat papa graag eet of drinkt of laat een pakketje samenstellen!

Om de vervoerskosten zo beperkt mogelijk te houden wordt er enkel in een straal van 30km rond Herzele geleverd. Woon je niet binnen deze omgeving? Geen zorgen, je kan er vele mooie plaatsen ontdekken en tegelijkertijd combineren om je cadeautje af te halen. #staycation

Léon – Crafted in Belgium

Een lege maar mooie fles van papa zijn favoriete drank dat eigenlijk zonde is om weg te gooien kan je nu tweede leven als lamp geven dankzij Alexandra en Nick van Léon! Zij bevinden zich in regio Dendermonde en zijn vorige zomer op dit concept gekomen doordat ze zelf een mooi gin-fles niet richting de glascontainer wouden sturen.

Heeft jouw papa zo’n fles staan of weet je ervan hij blij zou zijn met een pièce unique? Bezoek dan zeker eens de Facebook of Instagram pagina van Léon – Crafted in Belgium!

Leon Crafted in Belgium - Dendermonde - vaderdag cadeaus


Tech Pouch – coole duurzame cadeau voor vaderdag


Iedereen herkent deze gesprekken in huis wel eens: “waar is de oplader”, “batterij van de camera”,… Wat dan leidt tot lange zoektochten in huis of discussies voor wie deze heeft weggenomen. De Peak Design tas is een handig etui waar je al deze spullen in kan ordenen. Zo kan je je spullen bewaren en vermijden dat deze zoektochten niet meer plaats moeten vinden. Dankzij het handige Origami vouwsysteem van de vakjes wordt optimaal gebruik gemaakt van de inhoud. Waarom willen we Tech Pouch in de kijker zetten? Sinds 2018 zijn alle nieuwe tassen gemaakt van 100% gerecycled nylon en polyester. Peak Design is ook nog steeds bezig om andere gerecycleerde materialen te zoeken. 

Het ideale cadeau voor de papa’s die orde moeten brengen in hun alledaagse gadgets en benodigdheden!

Heb je voor één van bovenstaande gekozen om cadeau te geven aan jouw papa? Helemaal top en super je bewust koopt. Maak een unboxing of kleine story op je social media en geef ons en de shop waar je hebt gekocht een tag, spread the word!

Duurzame cadeaus voor vaderdag
Duurzame cadeaus voor vaderdag
Duurzame cadeaus Vaderdagpost a comment