Top

Mis je het reizen ook zo en heb je zin om al wat vooruit te plannen? Dan hebben wij een leuke lijst aan, hoogstwaarschijnlijk nieuwe, bestemmingen voor jou samengesteld, zodat jij al kan wegdromen van jouw volgende citytrip. Of je nu van gastronomie, shoppen, of cultuur houdt, of gewoon tijd met elkaar wil spenderen, dan zullen deze 3 steden je verwachtingen ongetwijfeld kunnen inlossen!

Oliver Schaumann

Lecce

Misschien niet de meest toeristische bestemming in Italië, maar zeker één van de mooiste. Lecce, gelegen in het zuiden van Italië, is een prachtige stad vol barokke architectuur, schitterende monumenten en witgekalkte straatjes. Zijn jullie naast kunst- en cultuurliefhebbers ook gewoon Bourgondiërs? Dan heb je zeker een goede bestemming uitgekozen. Leuke cafés, bars en winkeltjes met slow food & design en delicatessen genoeg. Lecce staat ook bekend om zijn romantische restaurantjes waar jullie als koppel ongetwijfeld van zullen genieten. Kunnen jullie daarna jullie handen niet meer van elkaar afhouden, dan is het misschien de perfecte avond om het extra spannend te maken en de satisfyer pro 2 of een ander seksspeeltje boven te halen. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke nacht onder de Pugliaanse sterrenhemel.

Wroclaw

Ook de Poolse stad Wroclaw is een ideale bestemming voor een weekendje weg als koppel. Misschien niet meteen je eerste keuze, want vaak hebben Poolse steden het imago van grijs en grauw te zijn. Bij Wroclaw is dat onterecht, aangezien de stad een kleurrijke historie, prachtige ligging aan de Oder, een zacht klimaat en gastvrije inwoners heeft. In 2016 werd de stad nog uitgeroepen tot Europese Culturele Hoofdstad.  Genoeg geschiedenis maar ook mogelijkheden tot ontspanning zoals een boottochtje op de rivier of lekker uit eten gaan in het hartje van de stad. Mocht het zijn dat je Wroclaw in de zomermaanden bezoekt, dan kan je chillen op het stadsstrand. Ideaal om samen te relaxen met je partner en te genieten van een fris biertje onder de zon.

Dublin

Vriendelijke mensen, lekker eten, lange winkelstraten en natuurlijk ook de gezellige Ierse pubs, daarvoor moet je in Dublin zijn. Met 3 of 4 dagen heb je zeker genoeg om een goede eerste indruk te krijgen van de stad en de meeste bezienswaardigheden, zoals de Guinness brouwerij en het Trinity college, te bezoeken. De kans op neerslag is natuurlijk wel een pak groter dan wanneer je kiest voor een zuiderse bestemming, maar dat hoeft het niet minder romantisch te maken. Ideaal om dus in Dublin een slow morning onder de lakens met je partner hebben. O ja hemels, en misschien kan je het extra leuk maken door op deze citytrip de satisfyer of een ander seksspeeltje mee te nemen? Spannend! Geen of geen weer, trek na jullie slow morning weer de stad in, want Dublin heeft tal van gezellige (indoor) activiteiten in petto.

post a comment