Top

Reizen is niet wat ik doe, het is hoe ik ben.

Hoe mijn leven er tot nu toe uitzag?

Wel, ik heb in het buitenland gestudeerd, gewerkt in de bedrijfswereld, liefgehad met heel m’n hart, een bedrijf opgestart (of 2!) en heel veel onvergetelijke avonturen beleefd in andere landen.

Ik heb gereisd en risico’s genomen voor zolang ik het me kan herinneren en op de ene of andere manier heb ik die levensvisie kunnen behouden, zelfs nu ik volwassen ben.

Zeggen dat mijn eerste verre reis me sterk beïnvloed heeft is een understatement. Het heeft me simpelweg veranderd.

Sinds dan heeft het unieke karakter en de authenticiteit van elke plek me veranderd (in goeie zin, hoop ik!) en ik verlang elke dag meer en meer naar die kennis en groei.

Elke morgen staar ik naar mijn gemarkeerde wereldkaart, obsessief zoekend naar mogelijke routes, reisverhalen lezen en vliegtickets opzoeken… allemaal in de zoektocht naar meer speciale ervaringen.

TravelRebel

Wat is mijn doel met TravelRebel?

Allereerst hoop ik dat dit platform jou kan inspireren om anders naar de wereld te kijken, en de wereld respectvol te behandelen. Ontdekken en groei gaan hand in hand en ik hoop dat mijn verhalen en ervaringen kunnen helpen om jouw voetafdruk net iets kleiner te maken, waar je ook gaat.

Dus…. Welkom trouwe Travel Rebel! Samen kunnen we duurzaam reizen en onze horizonten verbreden door bewust nieuwe plekken te ontdekken (en in dat proces ook onszelf). Hier vieren we het vinden van schoonheid in dat wat als lelijk wordt beschouwd, luisteren naar ons innerlijke stem, dapper zijn en altijd onze dromen volgen!

Want denk eraan, we hebben maar een kans in dit crazy avontuur genaamd ‘leven’. Dan maken we er maar een goeiken van.

TravelRebel logo